Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó külterületi telek Gyermely

2821 Gyermely

6 M Ft

2 867 Ft /m2

  • Telekterület:

    2093 m2

Eladó külterületi telek Gyermely
1 / 3
  • Eladó külterületi telek Gyermely
  • Eladó külterületi telek Gyermely
  • Eladó külterületi telek Gyermely
Közvetítői azonosító: M279316-4665677
Azonosító: 595161

Paraméterek:

  • vezetékes gáz nincs
  • vezetékes víz nincs
  • villany nincs
  • csatorna nincs

Leírás:

Komárom-Esztergom vármegye Gyermely település külterületén ELADÓ 2093nm ERDŐ!
Az erdő 2 helyrajzi szám fele-fele tulajdona összesen 2093nm eladó. A legjobb lenne, ha a M279313-azaonosító számú telekkel együtt vennék meg, mert akkor nagy területe lehetne vízzel és villannyal.
Tehermentes, azonnal birtokba vehető teljes vételár kifizetése után.
Adásvételi szerződés kifüggesztése szükséges a földtörvény alapján.
Gyermely Ausztriát idéző szép falu, de mégis csak fél órányira van Budapesttől és Tatabányától, melyben megtalálható református és katolikus templom, bolt, posta, orvosrendelő, védőnő, fogorvos és polgármesteri hivatal. Az iskola német nemzetiségű, kiváló finom változatos ételekkel, változatos közösségi programokkal. Óvoda és bölcsőde megújult épületben. Focipálya, sportcsarnok, szép tiszta játszótér csúszópályával, pingpongasztallal egyéb játékokkal. A faluközpontban a GYERECSAK színpad. Az utca végén csütörtökön hamburger nap, pénteken lángos nap, a gyermelyi lángososnál lehet sokféle finomságot enni, mellette beszélgetni a falubeliekkel és finom csapolt söröket inni. Szilveszterkor közös köszöntéssel ünnepeljük az újévet a színpadnál. Polgármester asszonyunk kedves barátságos és segítőkész, minden hónapban közösségépítő programmal lep meg bennünket : február 14.-re horgolt szívecskéket rejtett el a falu minden pontján, március 15.-re koszorúzás , húsvétra kis tojásokat keresgéltünk. A majális és a falunap, pedig nagyszabású rendezvény, koncertekkel, vetélkedőkkel, sok árussal és kaja-pia-dínomdánommal. A hulladék gyűjtés szelektív. Gyermelyen élni jó!
Hívjon bátran hétvégén is, ha szeretné megtekinteni, 2 percre lakok.

Referencia szám: M279316-LP

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Czenke Erzsébet

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]